Pages

Lap Dance & Pole Dance Agency.

Table Dancers,Table Dance,Lap Dance & Pole Dance.
Munkavállalás Mexikóváros.
Egzotikus táncos munka




Meghívjuk Önt, hogy a munkát a Top 5 Klubok Mexico City, bevételre tehet szert a tánc Sexy vonzó (Top kevesebb). Ezek a klubok a legjobb lehetőségek és a legjobb Clintela a világ legnagyobb városa. Szállás és repülőjegy a minimum három hónapos tartózkodásra.

Is kínálunk Állás Európában, Ázsiában és Dél-Afrika, valamint a gyönyörű strandok a karibi és a Bahamák.

Mire vársz, lépjen velünk kapcsolatba.

Ha fizikailag vonzó, akkor 18 és 35, pozitív, akkor az képes kijönni másokkal (ügyfelek és a személyzet többi tagját), hogy vonzó jövedelmet? Ez lehet az Ön számára.

Kell pontos, ütemtervét a napi 8 órát egy nap ki minden héten. Teljes a képzésben bár én inkább a táncosok különböző saját stílust, és alig várja, hogy többet. Megküldi legalább két fénykép, egy fejlövés és ¾ shot vagy teljes hosszúságú test. Az érvényes útlevél szükséges ezt a munkát.

Küldje magasság és testméretek.

Munkát a rendelkezésre álló Mexikóban, Kanadában, Európában, Ázsiában és Afrikában.

Nagyon nagy a napi bevétel.
Csak az erotikus tánc klub.










 Mi nem törekednek szexuális szolgáltatások *


Partcicipar is meghívjuk Önt, hogy az új projekt Mexico City mellett a mi a már ismert és elismert tekintélye helyszínek ebben a városban, kilátás:




Kezelő Központ.

Manager vezérigazgató
Pablo Ferrer.


English:

Dancing, Traveling and Good Earning $

We invite you to work in the Best World Erotic Dance Clubs, we have the best CEO Manager (Paul Ferrer),Contact with  International Agencies and direct  Independent Night Clubs 
Mexico, Canada, Europe, Asia and Africa.We  provide you with the seriousness that you require and you deserve.

WE ARE an international exotic dance / gentlemen's club promotion agency. We promote international strip clubs to exotic pole dancers who love to travel. We promote employment opportunities & exotic dance work to dependable & committed exotic dancers, pole dancers and table dancers



NO PROSTITUTION or Escort services are Promoted.

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

Followers